За нас

Оценка: 3.8 от 8 гласа

Gasitaly - газови уредбиGASITALY S.r.l. със седалище в Италия, е сред водещите компании на световния пазар за системи за LPG и CNG газови инжекциони. Поради динамичното си, напредничаво мислене и ориентиран към клиента подход, GASITALY S.r.l. процъфтя през последните години, което се дължи на последователно и устойчиво разрастване, доказателство за което е разпространението на марката в повече от 30 страни по целия свят.

Всичко започва със създаването на централния офис на компанията в Брѐша (BS), Италия, където GASITALY S.r.l. успява да изгради много близки отношения със своите доставчици, известни с дългогогодишния си опит в сектора за конверсия на горивото. Тези отношения предполагат активно и непрекъснато развитие на нейните продукти. Ето защо, GASITALY  системите за конверсия на горивото са резултат както от тези отношения, така и от непрестанната борба за успех, съчетавайки напредналото технологично развитие в сектора със задоволяването на нуждите и очакванията на всеки клиент.

GASITALY S.r.l. се гордее с възможността непрекъснато да предоставя най-модерните и иновативни решения, както за сервизи за монтиране на газови инжекциони на автомобили, така и за OEM (производителите на оригинално оборудване) по целия свят, и този силен стремеж ще продължава и занапред. От каталога, който предоставя компанията на клиентите си, става ясно колко удивително всъщност е разнообразието от системите за конверсия предлагани от GASITALY Srl. Най-съвременните, спазващи международните норми R110, R67-01 и ISO 15500, системите отговарят на последните европейските стандарти за сигурност и опазване на околната среда.

Ефикасни, безопасни, надеждни, но също така и динамични, иновативни, всеотдайни, компанята GASITALY S.r.l. и екипът й намират отражение в най-високите италиански стандарти за качество на всички компоненти, както и в голямото сътрудничество, което оказват по целия свят. Най-иновативните системи за конверсия на алтернативни горива, най-старателното сътрудничество в световен мащаб и най-рентабилните решения, всички те носят едно име в целия свет: GASITALY S.r.l.